Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jado/public_html/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2323

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jado/public_html/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2327

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jado/public_html/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165
Jado Developments | Project – BRIGHTON RESIDENCE
Jado Developments | Project – BRIGHTON RESIDENCE
22081
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22081,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive


NESTLED ON A MAGNIFICENT LARGE ALLOTMENT IN BRIGHTON
STANDS A STATELY HOME WHICH I CALLED THE GREAT DANE.
SURROUNDED BY MANICURED GARDENS TENNIS COURTS SWIMMING
POOL AND A GUEST HOUSE THE DANE NEEDED TO BE BROUGHT BACK TO LIFE.
MY VISION WAS TO BREETH SOPHISTICATION AND REFINEMENT BACK INTO
THE HOME AND GIVE IT A MORE FITTING DESIGN AND AN INTENTIONAL CEREMONIOUS FEEL.
IT IS ALWAYS DIFFICULT TO PULL ON THE REINS WHEN IDEAS ARE BORN IN MY DESIGN CONCEPTS…

 


HAVING TO PUT A HALT ON MODENISM AND TAME THE CONTEMPORIST IN ME IS NOT ALWAYS EASY…
ALTHOUGH THE CLIENTS SURRENDERED ALL PRECONCEPTUAL IDEAS OF WHAT THEY INVISAGED
THERE WERE STILL ELEMENTS AND BOUNDARIES THAT NEEDED TO BE TAKEN INTO CONSIDERATION
GIVEN THE CLASSIC EXTERIOR OF THE HOME.
UNDERSTANDING THE CLIENTS LIFESTYLE IS ALWAYS CONSIDERED WHICH IN THIS CASE THE CLIENTS
TYPICALLY LIKE TO LIVE A LOW KEY AND PRIVATE LIFE AND SO MY DESIGNS AND
CUSTOM PIECES WERE SELECTED WITH THIS IN MIND.
EVENTUALLY THE DAME GENTLY STEERED ME IN THE DIRECTION SHE WANTED
TO GO AND SUBTLE DESIGNS WERE BORN…

 


THE BATHROOMS BECAME WARM PLACES OF INDULGENCE WHERE
THE CLIENTS COULD SOAK AWAY THE DAYS HECTIC PACE.
THE WHITE STREAMLINED KITCHEN WITH ITS MODERN MECHANISMS
BECAME THE HUB OF FOOD PREPARATIONS AND LENGTHY DISCUSSIONS AND
CONVERSATIONS BETWEEN FAMILY AND FRIENDS…
BUT THE ROOM THAT BECOME THE TALKING PIECE WAS THE GUEST
POWDER ROOM DOWNSTAIRS.
I THREW ALL SUBTLETIES OUT THE DOOR AND COVERED THE WALLS
WITH A MAGNIFICENT SILVER LEAF WALLPAPER MIRRORED THE BACK WALL
TO GIVE THE ROOM A WOW FACTOR AND HANG A PENDANT CREATING
ILLUMINUS LIGHT IN WHAT WAS A VERY SMALL SPACE.
THE FURNITURE SELECTION IN THE INFORMAL LIVING ROOM WAS
SELECTED FOR COMFORT AND ITS UNASSUMING PRESENCE.